Amit tudni kell az eszerződés.hu-ról...

Köszönöm, hogy megtisztel figyelmével és érdeklődik, hogy kik is fejlesztik és üzemeltetik az eszerződés.hu rendszert.

A nevem Laczkovszki Gábor és én vagyok az Eszerződés.hu öteltgazdája és a tulajdonosa.

Jelenleg egyéni vállakozás formájában üzemel a cloud alapú szerződéskötő rendszer. A fejlesztések során különös hangsúlyt fordítok a biztonságra és a törvényi szabályzások maximális mértékben való betartására, megfeletetésére. Szívügyem a környezetvédelem és az automatizmusok, valamint az optimalizált üzleti folyamatok kialakítása. A jelenlegi rendszer is ezen szemléleti alappilérekre épül.

Laczkovszki Gábor
Egy kis történelem...
  • Az eszerződés.hu rendszer 2010-ben látott napvilágot és eredetileg ügyvédeknek és jogászoknak szántam, hogy segítse az ő munkájukat. Ez volt az 1.0-ás verzió, amely szintén egy szerződéskötő portál volt, de nem a kis és közepes méretű vállakozásokat szolgálta ki. Habár újdonságnak számított, mégsem terjedt el. A hat éves stagnálás és alacsony felhasználói kör 2016-ban váltásra, továbbfejlődésre késztette a projektet. A megújítás már a vállalkozásokat célozta meg, amely az elektronikus szerződéskötési folyamat teljes spektrumát magába foglata.
  • Néhány új jogi szabályozás és hozzá társuló technológiai újítások sorozata végül meghozta a kívát eredményeket, és mára dinamikus fejlődés indult el, mely nem csak ennek az új iparágnak, hanem az eszerződés.hu számára is meghozta a sikereket.

Amennyiben bármilyen kérdése van az eszerződés.hu rendszerrel kapcsolatban, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.