Amit tudni kell az eszerződés.hu-ról...

Köszönöm, hogy megtisztel figyelmével és érdeklődik, hogy kik is fejlesztik és üzemeltetik az eszerződés.hu rendszert.

A nevem Laczkovszki Gábor és én vagyok az Eszerződés.hu ötletgazdája és az egyik tulajdonosa. (Alapító tagokról az oldal alján olvashat.)

Jelenleg egyéni vállalkozás formájában üzemel a cloud alapú szerződéskötő rendszer. A fejlesztések során különös hangsúlyt fordítunk a biztonságra és a törvényi szabályzások maximális mértékben való betartására, megfeletetésére. Szívügyünk a környezetvédelem és az automatizmusok, valamint az optimalizált üzleti folyamatok kialakítása. A jelenlegi rendszer is ezen szemléleti alappilérekre épül.

Laczkovszki Gábor
Egy kis történelem...
  • Az eszerződés.hu rendszer 2010-ben látott napvilágot és eredetileg ügyvédeknek és jogászoknak szánt szerződés menedzselő alkalmazás volt. Ez volt az 1.0-ás verzió, amely szintén egy szerződéskötő portál volt, de nem a kis és közepes méretű vállalkozásokat szolgálta ki. Habár újdonságnak számított, mégsem terjedt el. A hat éves stagnálás és alacsony felhasználói kör 2016-ban váltásra, továbbfejlődésre késztette a projektet. A megújítás már a vállalkozásokat célozta meg, amely az elektronikus szerződéskötési folyamat teljes spektrumát magába foglata.
  • Néhány új jogi szabályozás és hozzá társuló technológiai újítások sorozata végül meghozta a kívánt eredményeket, és mára dinamikus fejlődés indult el, mely nem csak ennek az új iparágnak, hanem az eszerződés.hu számára is meghozta a kívánt eredményeket.

Amennyiben bármilyen kérdése van az eszerződés.hu rendszerrel kapcsolatban, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az eszerződés.hu alapító tagok

További információért kattintson a képekre!
32 év az átlagéletkor
14 elfogyasztott kávé naponta
2 boldog apuka a csapatban

Laczkovszki Gábor

UX Designer

Laczkovszki Gábor

UX Designer

Hamarosan...

Kovács Richárd

Vezető fejlesztő

Kovács Richárd

Vezető fejlesztő

Hamarosan...

dr. Cserepka Balázs

IT és Jog (Lawtech szakértő)

dr. Cserepka Balázs

IT és Jog (Lawtech szakértő)

Hamarosan...

Szabó Péter

Art Director

Szabó Péter

Art Director

Hamarosan...