Amit tudni kell az eszerződés.hu-ról...

Köszönöm, hogy megtisztel figyelmével és érdeklődik, hogy kik is fejlesztik és üzemeltetik az eszerződés.hu rendszert.

A nevem Laczkovszki Gábor és én vagyok az Eszerződés.hu ötletgazdája és az egyik tulajdonosa. (Alapító tagokról az oldal alján olvashat.)

Jelenleg egyéni vállalkozás formájában üzemel a cloud alapú szerződéskötő rendszer. A fejlesztések során különös hangsúlyt fordítunk a biztonságra és a törvényi szabályzások maximális mértékben való betartására, megfeletetésére. Szívügyünk a környezetvédelem és az automatizmusok, valamint az optimalizált üzleti folyamatok kialakítása. A jelenlegi rendszer is ezen szemléleti alappilérekre épül.

Laczkovszki Gábor
Egy kis történelem...
  • Az eszerződés.hu rendszer 2010-ben látott napvilágot és eredetileg ügyvédeknek és jogászoknak szánt szerződés menedzselő alkalmazás volt. Ez volt az 1.0-ás verzió, amely szintén egy szerződéskötő portál volt, de nem a kis és közepes méretű vállalkozásokat szolgálta ki. Habár újdonságnak számított, mégsem terjedt el. A hat éves stagnálás és alacsony felhasználói kör 2016-ban váltásra, továbbfejlődésre késztette a projektet. A megújítás már a vállalkozásokat célozta meg, amely az elektronikus szerződéskötési folyamat teljes spektrumát magába foglata.
  • Néhány új jogi szabályozás és hozzá társuló technológiai újítások sorozata végül meghozta a kívánt eredményeket, és mára dinamikus fejlődés indult el, mely nem csak ennek az új iparágnak, hanem az eszerződés.hu számára is meghozta a kívánt eredményeket.

Amennyiben bármilyen kérdése van az eszerződés.hu rendszerrel kapcsolatban, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az eszerződés.hu alapító tagok

További információért kattintson a képekre!
32 év az átlagéletkor
14 elfogyasztott kávé naponta
2 boldog apuka a csapatban

Laczkovszki Gábor

UX Designer

Laczkovszki Gábor

UX Designer

Szívügyem a környezetvédelem, digitális jólét/transzformáció, automatizmusok, valamint az optimalizált üzleti folyamatok. Szuperképességem, ha ezt annak lehet nevezni, hogy nem szavakban, hanem képekben gondolkodom. Gyorsan felismerem a jelenségek mögötti struktúrákat és problémákat. Kíváncsi, kreatív és intuitív módon viszonyulok a világhoz, ezért választottam tanulmányaim során a tervezőgrafikát, webfejlesztést, multimédia fejlesztést és fotográfiát. Később Fintech és Lawtech rendszerekre specializálódtam. A vállalkozásaimban napi szintű problémát jelentettek a szerződéskötési és archiválási folyamatok. Ezek lassúsága miatt sokszor volt szükség utólagos adminisztrálásra. Az eszerződés.hu ötlete így született meg bennem.

Kovács Richárd

Vezető fejlesztő

Kovács Richárd

Vezető fejlesztő

Ricsi kiemelten fontos csapattag számunkra, munkája pótolhatatlan értéket képez. Több mint 10 év szakmai tapasztalata van devops és back-end programozás területén. A belső rendszerek fejlesztéséért és stabil működéséért felelős. Ő tervezi a hálózati és architekturális részeket a micro service-ektől az auto deploy folyamatokig. Alapos és pontos, olyan dolgokra is gondol és figyel, amire más nem. Aktívan részt vesz az üzleti folyamatok tervezésében is.

dr. Cserepka Balázs

IT és Jog (Lawtech szakértő)

dr. Cserepka Balázs

IT és Jog (Lawtech szakértő)

Hamarosan...

Szabó Péter

Art Director

Szabó Péter

Art Director

Péter az eszerződés.hu arculatáért valamint UI és Front-end fejlesztésekért felelős alapító tagunk. Harmadikként csatlakozott a csapatunkba. Különleges látásmódjával és több mint 15 év szakmai tapaszával kiemelkedő tehetségnek számít szakmájában. Nem csak a képszerkesztő program ismeretei kiválóak, hanem a legújabb UI development trendeket is ismeri. Ő az aki minden apró elemre, részletre figyel nálunk.  Megoldásai nem csak a rendszer felhasználóinál, de a csapatunknál is osztatlan sikereket aratnak.